Poate intrebarea vi se va parea ciudata, dar asta as vrea sa fac, sa ma rescriu, sa ma schimb.
Am avut o copilarie frumoasa, desi parintii s-au despartit cand eram mica, dar totul s-a schimbat in adolescenta si chiar dupa ce am depasit aceasta faza, nu aveam voie sa fac aproape nimic din ceea ce faceau cei de o varsta cu mine, cand mama era suparata nu aveam incotro si trebuia intotdeauna sa cedez, sa las de la mine ca sa fie bine.
Mai mult decat atat nu stiu de cate ori nu am auzit "mi-am sacrificat viata pentru tine, asa ca tu trebuie..."
Si intr-un tarziu m-am desprins, mi-am cladit o familie, au trecut anii…...dar a acum 7 ani, in urma unei afectiuni tiroidiene mi s-a declansat o depresie, de care sufar si in prezent.
Sunt asa cum s-ar spune functionabila, adica merg la servici, conduc incerc sa duc o viata normala, asta aparent,

in realitate am o stare de tristete, de gol cu care ma lupt zilnic si ma stradui sa nu se obvserve - adica la servici imi indeplinesc responsabilitatile si acasa incerc sa fiu o mama si o sotie normala.
Dar pe zi ce trece acest efort este din ce in ce mai mare si mie teama sa nu clachez.
In concluzie simt ca ma pierd, ca nu ma mai bucura nimic si totusi as vrea sa merg mai departe, sa ma rescriu...
Daca imi puteti da un sfat, mi-ar prinde foarte bine.